Advertisement

Irmak Arıcı Gece Gibi Gönlün Şarkı Sözleri / Gece Gibi Gonlun Mp4 3gp Flv Mp3 Video Indir : Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam.

Irmak Arıcı Gece Gibi Gönlün Şarkı Sözleri / Gece Gibi Gonlun Mp4 3gp Flv Mp3 Video Indir : Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam.. Reklamlar irmak arıcı gece gibi gönlün şarkı sözleri elimde olsa sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye, koyma be adam. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün. Irmak arıcı lyrics powered by www.musixmatch.com.

Bedenim olmuş ayaz, ruhum yerinde mi sor bir bana sebebi sensin, duygusuzluğumun. Reklamlar irmak arıcı gece gibi gönlün şarkı sözleri elimde olsa sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır. Irmak arıcı şarkı sözleri,irmak arıcı. Arkadaşlar bu şarkıyı hep dinliyorum vede en çok sevdim şarkı öpücükler gönderiyorum r irmak arıcı. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam.

Download Gece Gibi Gonlun Remix Mp3 Free And Mp4
Download Gece Gibi Gonlun Remix Mp3 Free And Mp4 from i.ytimg.com
Irmak arıcı lyrics powered by www.musixmatch.com. Arkadaşlar bu şarkıyı hep dinliyorum vede en çok sevdim şarkı öpücükler gönderiyorum r irmak arıcı. Gece gibi gönlün şarkı sözleri. Sebebi sensin, duygusuzluğumun yorulmuşluğumun… gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam! Elimde olsa sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Irmak arıcı şarkı sözleri,irmak arıcı.

Elimde olsa sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır.

Onu bunu gönlüne, ömürlük diye. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam. Arkadaşlar bu şarkıyı hep dinliyorum vede en çok sevdim şarkı öpücükler gönderiyorum r irmak arıcı. Arkadaşlar bu şarkıyı hep dinliyorum vede en çok sevdim şarkı öpücükler gönderiyorum r irmak arıcı. Arkadaşlar bu şarkıyı hep dinliyorum vede en çok sevdim şarkı öpücükler gönderiyorum r irmak arıcı. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam! Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Bedenim olmuş ayaz, ruhum yerinde mi sor bir bana sebebi sensin, duygusuzluğumun. Elimde olsa sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır. Sebebi sensin, duygusuzluğumun yorulmuşluğumun… gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam! Gece gibi gönlün şarkı sözleri.

Arkadaşlar bu şarkıyı hep dinliyorum vede en çok sevdim şarkı öpücükler gönderiyorum r irmak arıcı. Arkadaşlar bu şarkıyı hep dinliyorum vede en çok sevdim şarkı öpücükler gönderiyorum r irmak arıcı. Elimde olsa, sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır nefesimdin, bana el oldun ellerin oldun, ellerin oldun. Söz & müzik=irmak arıcı düzenleme= bilal sonses mix= buğra kurts yönetmen= cem kılıç. Bedenim olmuş ayaz, ruhum yerinde mi sor bir bana sebebi sensin, duygusuzluğumun.

Irmak Arici Hit Olacak 100 Den Fazla Sarkim Var Magazin Haberleri Ntv
Irmak Arici Hit Olacak 100 Den Fazla Sarkim Var Magazin Haberleri Ntv from cdn1.ntv.com.tr
Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Elimde olsa sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün. Arkadaşlar bu şarkıyı hep dinliyorum vede en çok sevdim şarkı öpücükler gönderiyorum r irmak arıcı. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Arkadaşlar bu şarkıyı hep dinliyorum vede en çok sevdim şarkı öpücükler gönderiyorum r irmak arıcı.

En sevdim şarkı irmak arıcı gece gönlüm.

Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye. Elimde olsa sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam! Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Elimde olsa sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır. Irmak arıcı gece gibi gönlün şarkı sözü, elimde olsа sesine sаrılırdım en gizli şаhidim, senin vicdаnındır. Arkadaşlar bu şarkıyı hep dinliyorum vede en çok sevdim şarkı öpücükler gönderiyorum r irmak arıcı. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam.

Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün. Irmak arıcı şarkı sözleri,irmak arıcı. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Elimde olsa sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam.

Irmak Arici Gece Gibi Gonlun Lyricssarki Sozleri Bedava Indir Beles Indir
Irmak Arici Gece Gibi Gonlun Lyricssarki Sozleri Bedava Indir Beles Indir from i.ytimg.com
Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Elimde olsa sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır. Bedenim olmuş ayaz, ruhum yerinde mi sor bir bana sebebi sensin. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam. Arkadaşlar bu şarkıyı hep dinliyorum vede en çok sevdim şarkı öpücükler gönderiyorum r irmak arıcı. Reklamlar irmak arıcı gece gibi gönlün şarkı sözleri elimde olsa sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün.

Gece gibi gönlün şarkı sözleri.

Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam! Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün. Elimde olsa, sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır nefesimdin, bana el oldun ellerin oldun, ellerin oldun. Arkadaşlar bu şarkıyı hep dinliyorum vede en çok sevdim şarkı öpücükler gönderiyorum r irmak arıcı. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Reklamlar irmak arıcı gece gibi gönlün şarkı sözleri elimde olsa sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün. Arkadaşlar bu şarkıyı hep dinliyorum vede en çok sevdim şarkı öpücükler gönderiyorum r irmak arıcı. Elimde olsa sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır. Bedenim olmuş ayaz, ruhum yerinde mi sor bir bana sebebi sensin.

Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün irmak arıcı. Arkadaşlar bu şarkıyı hep dinliyorum vede en çok sevdim şarkı öpücükler gönderiyorum r irmak arıcı.

Posting Komentar

0 Komentar